Δευτέρα 23 Απριλίου 2018   Μερικώς Νεφελώδης 12°C Μερικώς Νεφελώδης
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found
%PM, %Europe/Athens %719 %2017

Κώστας Τζαβάρας (Βουλευτής Ηλείας ΝΔ, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας)

Κώστας Τζαβάρας
Κώστας Τζαβάρας
Βουλευτής Ηλείας ΝΔ, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας

«Αυτή η κυβέρνηση έχει απολέσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας, με τις παλινωδίες της μας έχει κάνει τη χώρα μας σάκο του μποξ για τους εταίρους μας. Έφεραν πρόσφατα στη Βουλή νέα προαπαιτούμενα κατ απαίτηση των δανειστών. Αυτοί που μας κατηγορούσαν για γερμανοτσολιάδες, έχουν σήμερα την πιο ταπεινωτική σχέση κυβέρνησης και δανειστών που υπήρξε ποτέ.

Αυτά που ανέλαβαν να κάνουν ξεπερνούν το μπόι τους, μέσα σε δυόμιση χρόνια μας πήγαν πίσω είκοσι χρόνια. Έχουν καταφέρει να κοροϊδεύουν και τους δανειστές. Πουλήσανε το νερό εν μια νυκτί, πουλήσανε και τη ΔΕΗ με πρόσχημα και κάλυψη τα αντίμετρα.

Υπερηφανεύονται, ότι με ύφεση 0,5% πέτυχαν πρωτογενές πλεόνασμα 4,2%. Αυτά βλέπουν οι ξένοι και με τις προβλέψεις που υπάρχουν για περαιτέρω μείωση της ύφεσης, ζητάνε μεγαλύτερα πλεονάσματα, άρα μεγαλύτερη φορολογία και αφαίμαξη των Ελλήνων. Εν ολίγοις δεν ξέρουν τι κάνουν, και οι δανειστές μας έβαλαν από κάτω.

Αυτή η κυβέρνηση, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ πιστεύουν σε ένα μοντέλο νεοκομουνισμού, δεν πιστεύουν σε επενδύσεις και σε ανάπτυξη. Τους ενδιαφέρει μόνο να παραμείνουν στην καρέκλα της εξουσίας, αλλά οι πρόωρες εκλογές για να γλυτώσουμε από αυτούς, είναι ορατές, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Δεν ξέρω τι είδους συμφωνία θα υπάρξει στο μεθαυριανό Eurogroup, ούτε και πιστεύω ότι θα υπάρξει συμφωνία, αλλά αν υπάρξει θα είναι μια κακή συμφωνία.»