Τρίτη 19 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (02:00 - 08:00)
Stigma Djs
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Στέλιος Μποζίκης (Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Δήμαρχος Ζακύνθου)

Στέλιος Μποζίκης
Στέλιος Μποζίκης
Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Δήμαρχος Ζακύνθου

«Ψεύδεται ασύστολα ο Μητροπολίτης Δωδώνης. Καμιά δημοπρασία δεν έγινε ποτέ στο Ναυάγιο από εμάς όταν ήμουν Δήμαρχος Ζακύνθου.

Στην προσπάθειά μου να είμαι συναινετικός με τον κ. Χρυσόστομο σε πολλά ζητήματα, όχι μόνο του Ναυαγίου, ήμουν υποχωρητικός και αυτό ήταν λάθος μου.
Στο Ναυάγιο, η τότε Δημοτική Αρχή είχε την πρόθεση να αναβαθμίσει και να καλλωπίσει την περιοχή. Προσπάθησα να εξαντλήσω όλα τα όρια, πρότεινα στον κ. Χρυσόστομο να κάνει ο Δήμος μια προσφορά ενοικίασης του ακινήτου για 30 χρόνια, ώστε να το εκμεταλλευτεί ο δήμος. Αν ως δήμος νοικιάζαμε τον χώρο για 30 χρόνια, θα λυνόταν το θέμα.

Στην αρχή ο Μητροπολίτης Δωδώνης, όπως ο ίδιος μου είχε πει, είχε την πρόθεση να δεχτεί. Όταν όμως του πήγα, ανεπίσημα πάντα, το έγγραφο της μίσθωσης εκείνος έκανε πίσω και άρχισε να τάζει διάφορα σε Δημοτικούς μου Συμβούλους, οικόπεδα για γήπεδα και διάφορα άλλα, ώστε να μας διαλύσει ως συνδυασμό. Προσπάθησε ο Δωδώνης, να διαλύσει τον συνδυασμό μας, με απατηλές υποσχέσεις που έδωσε σε δικούς μας Δημοτικούς Συμβούλους.»