Τρίτη 19 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (02:00 - 08:00)
Stigma Djs
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Γιώργος Κωνσταντίνου (Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, Δημοτικός Σύμβουλος)

Γιώργος Κωνσταντίνου
Γιώργος Κωνσταντίνου
Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, Δημοτικός Σύμβουλος

«Το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας, στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου στις 25 Ιούνη, με σύνθημα «δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα». Στην πρωτοβουλία αυτή θα συμμετέχουν δεκάδες φορείς αλλά και άλλοι Δήμοι, όπως του Πύργου, της Ναυπάκτου και του Αιγίου.

Όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο, την πάταξη της ανεργίας και την διασφάλιση της εργασίας με κοινωνικά δικαιώματα. Δυστυχώς δεν συμμετέχει ο Δήμος Ζακύνθου, προφανώς έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά ζητήματα.

Ο Δήμος Πάτρας έχει αποδείξει ότι νοιάζεται για τα προβλήματα του κόσμου, έχει αναλάβει και άλλες πρωτοβουλίες, όπως η μείωση των Δημοτικών Τελών. Στόχος του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, είναι να λυθούν ζητήματα που αφορούν τον εργατικό κόσμο της Ζακύνθου, να επισημανθεί η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν πολλοί εργαζόμενοι. Στη Ζάκυνθο δεν εφαρμόζεται η κλαδική σύμβαση εργασίας των εργαζομένων στα Ξενοδοχεία, έχουμε μαύρη εργασία και νέους που δουλεύουν με ημιαπασχόληση και μισθούς πείνας. Έχουμε δεκάδες οικογένειες με κομμένο ρεύμα. Όλα αυτά πρέπει να μας απασχολούν.

Έχουμε ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από τη Ζάκυνθο, για συμμετοχή στην πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας. Η αναχώρηση από τη Ζάκυνθο θα γίνει το πρωί της Κυριακής 25 Ιούνη και επιστροφή την ίδια ημέρα.»