Τρίτη 19 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (02:00 - 08:00)
Stigma Djs
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Θανάσης Παπαχριστόπουλος (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ)

Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ

«Δεν είναι μεμπτό το θέμα της πρόσληψης Θάνου από τον πρωθυπουργό αλλά είναι ηθικά επιλήψιμο. Μπορούσε να γίνει μετά από 6-7 μήνες όχι τώρα.

Δεν με ενδιαφέρει αν οι προηγούμενοι έκαναν χειρότερα και έκαναν χειρότερα, αλλά δεν ακούγεται ωραία, μια πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην Υπηρεσιακή Πρωθυπουργός, δέκα ημέρες μετά την συνταξιοδότησή της, να προσλαμβάνεται στο νομικό γραφείο του Πρωθυπουργού.
Την αξιοπιστία μου εγώ δεν την διαπραγματεύομαι. Έχω διαφοροποιηθεί σε πάρα πολλές επιλογές της κυβέρνησης αλλά αυτό είναι κατάκτηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Πάρθηκαν κάποιες δικαστικές αποφάσεις που έβγαζαν μάτι όπως αυτή για τα πέντε χρόνια των φοροφυγάδων.

Οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές, είτε μας είναι αρεστές, είτε όχι.
H κριτική μπορεί να γίνεται αλλά σε λογικά πλαίσια. Δεν είναι σωστό που ανεβαίνουν οι τόνοι, εγώ διαφωνώ. Είμαι υπερ της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και μάλιστα στην αναθεώρηση του συντάγματος πρέπει να θωρακιστεί η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και κυρίως να υπάρχει αξιοκρατία στον κλάδο αυτό. Η δικαστική εξουσία είναι πυλώνας της δημοκρατίας.

Σε επίπεδο οικονομίας, έχουν αυξηθεί οι επενδύσεις και οι εξαγωγές. Για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια δημιουργήθηκαν 300 πραγματικές νέες θέσεις εργασίας, μειώθηκε η ανεργία από 27% σε 21%.
Η Αξιωματική αντιπολίτευση καλά κάνει και επισημαίνει τα λάθη μας, αλλά όχι να επικαλείται συνέχεια τα ίδια και να επιδίδεται σε καταστροφολογία.
Να σταματήσει επιτέλους αυτή η αντιπολιτευτική τακτική, κάτι πράγματι αλλάζει προς το καλύτερο σε αυτή την χώρα.»