Δευτέρα 21 Μαΐου 2018   Μερικώς Νεφελώδης 12°C Μερικώς Νεφελώδης
radio image
Now On Air (14:00 - 16:00)
Δημήτρης Πέττας
Mainstream
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017

Πέτρος Γιαννούλης (Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικού)

Πέτρος Γιαννούλης
Πέτρος Γιαννούλης
Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικού

«Έχουμε φέτος πολλές κλοπές στο Βασιλικό, είναι ένα φαινόμενο που δεν το έχουμε συνηθίσει. Οφείλουμε να προστατέψουμε τα σπίτια μας και τους επισκέπτες μας. Αναγκαζόμαστε και κάνουμε περιπολίες, μόλις πέσει το σκοτάδι οι κάτοικοι είναι ξάγρυπνοι και περιπολούν, το 50% του Βασιλικού είναι στο πόδι.

Η ανησυχία προκαλεί θυμό και επειδή υπάρχουν και νέοι που περιπολούν το βράδυ ακόμη και με κυνηγετικά όπλα, αυτό μας ανησυχεί, ελπίζω να μην συμβεί τίποτα μοιραίο.
Η Αστυνομία κατόπιν αιτήματός μας κάνει κάποιες περιπολίες στην περιοχή, αλλά δεν επαρκούν αφού δεν διαθέτει το απαιτούμενο προσωπικό για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Δεν είχαμε πολλές φωτιές φέτος στο Βασιλικό, δεν είχαμε ιδιαίτερες καταστροφές. Εμείς, ως Κοινότητα Βασιλικού, ζητάμε από τον Δήμο και την Περιφέρεια, να μας δοθεί η δυνατότητα να διανοίξουμε κάποιους ήδη υπάρχοντες αλλά αδρανείς δρόμους, ώστε να μπορεί να περνά το Πυροσβεστικό όχημα όταν χρειαστεί.

Αυτοί οι δρόμοι ανήκουν στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο, το οποίο καλά κάνει και εποπτεύει την περιοχή, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι αυτές οι εργασίες που ζητάμε είναι αναγκαίες.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: