Δευτέρα 21 Μαΐου 2018   Μερικώς Νεφελώδης 12°C Μερικώς Νεφελώδης
radio image
Now On Air (14:00 - 16:00)
Δημήτρης Πέττας
Mainstream
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017

Δημήτρης Ποταμίτης (Πολιτευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ζακύνθου)

Δημήτρης Ποταμίτης
Δημήτρης Ποταμίτης
Πολιτευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης

«Τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου με τα όσα λέει γι αυτόν ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν χρειάζεται ο Πρωθυπουργός να γράφει άρθρα, μετά τον Δεληγιάννη, είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης Πρωθυπουργός στην ιστορία της Ελλάδος.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ζακύνθου κ. Κοντονής, ανέκαθεν εκφραζόταν άσχημα τόσο για το ΠΑΣΟΚ, όσο και προσωπικά για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Έλεγε κάποτε πως όποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ θέλουν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ξεκινήσουν από αφισοκολλητές και μετά σιγά σιγά θα αναρριχηθούν πολιτικά. Προφανώς στην πράξη, δεν ίσχυσε τίποτα απ όλα αυτά. Ο κ. Νιότοπουλος, ο κ. Γιαννάτος κ.ά. αποτελούν παραδείγματα ότι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ αμέσως χρησιμοποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσα στελέχη (όχι απλούς ψηφοφόρους) του τοπικού ΠΑΣΟΚ έφυγαν και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, τους καλούμε να μείνουν εκεί, δεν τους θέλουμε πίσω. Μετανοούσες Μαγδαληνές δεν θα δεχθούμε πίσω.

Φτιάχνεται ένα καινούργιο μεταρρυθμιστικό και ανανεωτικό κόμμα που θα αγγίξει την κοινωνία. Ο νέος πολιτικός σχηματισμός ιδεολογικά θα ξεκινά από το Κέντρο και θα φτάνει στην Αριστερά. Όταν δημιουργηθεί αυτός ο νέος πολιτικός φορέας, τα υπάρχοντα κόμματα όπως ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΠΟΤΑΜΙ, σιγά σιγά θα διαλυθούν.

Όλοι οι μέχρι σήμερα υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου κόμματος, είναι αξιόλογοι.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος.
Ο λαός θα δεσμεύσει τους υποψηφίους και την ηγετική ομάδα, ότι θα υπάρξει ενότητα την επομένη των εκλογών.

Σε ότι αφορά τις πυρκαγιές που έπληξαν τη Ζάκυνθο, η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν κάνει μπομποφανίες, με βόλτες με ελικόπτερα πάνω από τα καμένα και φλας φωτογράφων. Απευθυνθήκαμε μέσω του Ευρωβουλευτή του κόμματος κ. Ανδρουλάκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με αίτημα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για βοήθεια προς τη Ζάκυνθο.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: