Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Άδωνις Γεωργιάδης (Αντιπρόεδρος ΝΔ)

Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης
Αντιπρόεδρος ΝΔ

«Δεν υπήρξε καμιά διακρατική συμφωνία με την Σ. Αραβία, από την στιγμή που η ίδια δεν αναγνώρισε την συμφωνία, αυτή καθ εαυτή. Η συμφωνία ακυρώθηκε από την Σ. Αραβία, όχι από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Υπήρξε μια απόπειρα να παραδώσουμε 300 χιλιάδες βλήματα σε έναν έμπορο όπλων ονόματι Παπαδόπουλο, έναν άνθρωπο που έχει καταδικαστεί για λαθρεμπόριο όπλων. Το ερώτημα είναι, για ποιον λόγο ο Υπουργός Άμυνας κ. Καμένος, είχε τέτοια πρεμούρα να δώσει αυτά τα βλήματα στον κ. Παπαδόπουλο. Εμείς λέμε, για να πάρει μίζες, ή ο ίδιος, ή κάποιοι φίλοι του, ή ο οποιοσδήποτε άλλος.

H Σαουδική Αραβία ήθελε 100 χιλιάδες βλήματα, ενώ εμείς θα δίναμε στον κ. Παπαδόπουλο 300 χιλιάδες βλήματα, άρα ο κ. Παπαδόπουλος θα πούλαγε στη μαύρη αγορά ή οπουδήποτε αλλού, επιπλέον 200 χιλιάδες βλήματα, με κέρδος που υπολογίζεται στα 150 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει, ότι κάποιοι θα έπαιρναν δωράκια από αυτή τη συναλλαγή.

Μιλάνε στον ΣΥΡΙΖΑ για απόρρητα έγγραφα και απαγόρευση δημοσιοποίησής τους, όταν την ίδια ώρα και από το βήμα της Βουλής, ο Πρωθυπουργός δημοσιοποίησε απόρρητο έγγραφο, ζημιώνοντας τα συμφέροντα της χώρας, αφού κανένας πλέον Πρέσβης δεν θα μας έχει εμπιστοσύνη, όταν βγάζουμε στη φόρα απόρρητη αλληλογραφία.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: