Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Γιάννης Πυλαρινός (Εκπρόσωπος Ionian Group)

Γιάννης Πυλαρινός
Γιάννης Πυλαρινός
(Εκπρόσωπος Ionian Group

«Χθες το μεσημέρι, στο δρομολόγιο των 14.45 και περίπου 40 λεπτά μετά την αναχώρηση του πλοίου «Mare di Levante» από τη Ζάκυνθο, παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη σε ένα μηχάνημα τροφοδοσίας. Πριν την κατάπλευση του πλοίου στη Κυλλήνη, που καθυστέρησε για 25 λεπτά, αφού το πλοίο ταξίδευε με μία μηχανή, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο για την βλάβη.

Εξ αυτού του λόγου δεν ήταν χρονικά εφικτό να πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο των 16.30 από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο αφού ήταν απαραίτητη η επισκευή της βλάβης, για την αποκατάσταση της οποίας ενεργήσαμε άμεσα ως οφείλαμε. Δυστυχώς για τον ίδιο λόγο δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί και το δρομολόγιο των 20.00.

Επειδή το πλοίο της εταιρείας «Fion Di Levante» βρίσκεται στον Πειραιά για προγραμματισμένες εργασίες και προκειμένου να εξυπηρετήσουμε, το ταχύτερο δυνατό, το επιβατικό μας κοινό, φροντίσαμε έτσι ώστε το «Ανδρέας Κάλβος» που έφτασε στην Κυλλήνη από την Κεφαλονιά και το οποίο κανονικά θα εκτελούσε το δρομολόγιο των 21.00 προς Πόρο, να εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα στη Ζάκυνθο.  

Μετά την επιδιόρθωση της βλάβης, τις απαραίτητες δοκιμές, την επιθεώρηση που ακολούθησε από τις αρμόδιες αρχές αλλά και την πρόσθετη καθυστέρηση που προκάλεσε η επιβεβλημένη από το νόμο απαιτούμενη γραφειοκρατική διαδικασία το «Mare di Levante» αναχώρησε στις 03.30 τα ξημερώματα από την Κυλλήνη διενεργώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταφοράς καυσίμων.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και την χθεσινή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η εταιρεία μας αντιλαμβανόμενη πλήρως τον κοινωνικό της ρόλο, έχει εκτελέσει πολλές φορές, αφιλοκερδώς, έκτακτα δρομολόγια για να εξυπηρετήσει επείγοντα περιστατικά και συνανθρώπους που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας. Έχουμε στηρίξει πολλές φορές το νησί και θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: