Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017

Δημήτρης Στρατούλης (Μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΛΑ.Ε, πρώην Υπουργός Εργασίας)

Δημήτρης Στρατούλης
Δημήτρης Στρατούλης
Μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΛΑ.Ε, πρώην Υπουργός Εργασίας

«Τα χημικά και το ξύλο που έπεσε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, δεν είχε καμιά σχέση με πλειστηριασμούς βιλών, αλλά με δέκα περιπτώσεις πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας φτωχών ανθρώπων, με αντικειμενική αξία κάτω των 300 χιλιάδων ευρώ, για χρέη προς Τράπεζες.
Mας συκοφαντούν επειδή θέλουμε να προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία των λαϊκών νοικοκυριών.

Τέτοια σκηνικά, όπως αυτά που ζήσαμε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, έχουμε να τα δούμε από πολύ παλιές και σκοτεινές εποχές, άλλων καθεστώτων.

Καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά προς Υπουργούς της Κυβέρνησης, μεταξύ αυτών και του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή, τόσο για τα επεισόδια, όσο και για τους πλειστηριασμούς, τους οποίους και θεωρούμε παράνομους.

Όσοι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, να απευθυνθούν στα κεντρικά της ΛΑ.Ε  για να τους βοηθήσουμε.

Η σημερινή Κυβέρνηση δεν έχει καμιά σχέση με την Αριστερά, εφαρμόζει καρα-δεξιές πολιτικές.

Η σημερινή Κυβέρνηση ήθελε να πουλήσει όπλα στη Σαουδική Αραβία η οποία βομβαρδίζει αμάχους στην Υεμένη, βομβαρδίζει σχολεία και νοσοκομεία.

Η Σαουδική Αραβία έχει κατηγορηθεί για εμπλοκή της στον πόλεμο της Συρίας και για ενίσχυση του ISIS. Από τον Φεβρουάριο του 2016 υπάρχει απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Σ. Αραβίας, όλοι ήξεραν για τα εγκλήματά της. Τα γνώριζε αυτά η κυβέρνηση.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει να εφαρμόσει εμπάργκο στη Σαουδική Αραβία και αυτή η Κυβέρνηση θέλησε να σπάσει το εμπάργκο. Γιατί εμείς να εμπλακούμε με αυτό τον τρόπο σε αυτή την ιστορία;

Είναι καταδικαστέα και απαράδεκτη η πρόθεση της Κυβέρνησης να πουλήσει όπλα στη Σαουδική Αραβία, πρόκειται για μια πολύ αρνητική εξέλιξη και πρέπει να αναζητηθούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: