Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017

Νίκος Παπαδόπουλος (Βουλευτής Λάρισας, ΣΥΡΙΖΑ)

Νίκος Παπαδόπουλος
Νίκος Παπαδόπουλος
Βουλευτής Λάρισας, ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν έχει βγει στο σφυρί λαϊκό σπίτι και αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, εδώ είμαστε εμείς για να το σταματήσουμε.

Υπάρχει ο νόμος Κατσέλη και ο νόμος του Υπουργού κ. Σταθάκη, που προστατεύουν το 70% των κατοικιών πρώτης κατοικίας φτωχών νοικοκυριών.

Τα κόκκινα δάνεια είναι ένα τεράστιο ζήτημα, πρέπει να αντιμετωπιστούν οι μεγαλοοφειλέτες και οι κακοπληρωτές, διαφορετικά θα χρειαστεί να ανακεφαλαιοποιηθούν εκ νέου οι Τράπεζες, από τις οικονομίες του Ελληνικού λαού. Πρέπει να εξυγιανθούν οι Τράπεζες, αλλιώς δεν θα έρθει η ανάπτυξη.

Λαϊκό σπίτι, θεωρώ ένα σπίτι 90-100 τ.μ. που ένας άνθρωπος ζει με την οικογένειά του, με όριο αντικειμενικής αξίας έως 300 χιλιάδες ευρώ.

Δεν ξέρω τις ακριβείς συνθήκες που επικρατούσαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι σωστό να ρίχνεις χημικά σε κλειστό χώρο.

Αυτή η Κυβέρνηση προσπαθεί να στηρίξει τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, δίνουμε λεφτά στο μέτρο που μας επιτρέπεται.

Ως χώρα είχαμε ένα πλεονάζον οπλικό υλικό που θέλαμε να πουλήσουμε. Τώρα τελευταία ακούγεται ότι η Σ. Αραβία κάνει στρατιωτικές επεμβάσεις στην Υεμένη, εφ όσον είναι έτσι, αφ όσον αποδεδειγμένα και τεκμηριωμένα, η Σ. Αραβία χρησιμοποιεί όπλα κατά της Υεμένης, η Κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θα προχωρήσει σε αυτή την αγοραπωλησία.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: