Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017

Παναγιώτης Μυλωνάς (Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ Ζακύνθου)

Παναγιώτης Μυλωνάς
Παναγιώτης Μυλωνάς
Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ Ζακύνθου

«Η καθυστέρηση των εργασιών στον Λίβα οφείλεται και στις καιρικές συνθήκες. Σήμερα ρίχνουμε την άσφαλτο και προχωράμε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πιστεύω ότι μέχρι το Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι ως προς τις υποδομές.

Θα ακολουθήσει η δοκιμαστική λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και η παραλαβή τους, ώστε να προχωρήσουμε στην εφαρμογή της ενδιάμεσης διαχείρισης των απορριμμάτων. Πιστεύω πως είναι θέμα ημερών.

Οι ενστάσεις που είχαν σημειωθεί από την επιτροπή παραλαβής, θεωρώ πως δεν ήταν ουσιαστικής σημασίας και πως πλέον θα ξεπεραστούν.

Εδώ και πάνω από έναν μήνα, καταθέσαμε στην Περιφέρεια τον φάκελο για την αδειοδότηση και ακόμα περιμένουμε την έγκριση. Ρωτήστε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την καθυστέρηση, μας έβαλαν και στήσαμε τον δεματοποιητή χωρίς να έχουμε την άδεια.

Μας έχουν κλείσει την πόρτα στον Σκοπό και δεν μας αφήνουν να ανεβάσουμε ούτε ένα απορριμματοφόρο. Θα δούμε τι θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου που εκδικάζονται εκ νέου τα ασφαλιστικά μέτρα των κατοίκων του Καλαμακίου, θέλω να είμαι αισιόδοξος.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: