Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017

Δημήτρης Αρβανίτης (Συντονιστής Νομαρχιακής ΑΝΕΛ Ζακύνθου)

Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΑΝΕΛ

«Αισθανόμαστε και λίγο ριγμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ ως νομαρχιακή επιτροπή Ζακύνθου των Ανεξαρτητων Ελλήνων, επιδιώκουμε να έχουμε άμεση ενημέρωση για τα τοπικά ζητήματα, πολλές φορές διαπιστώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο.

Θα ήθελα πολύ περισσότερη συνεργασία με τη Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου, συνεργασία για την οποία παρά τις προσπάθειές μας, δεν την έχουμε μέχρι σήμερα.

Συμφωνώ ως έναν βαθμό στη λογική των όσων είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής, περί αποσπασματικών έργων που έγιναν στο παρελθόν στη Ζάκυνθο, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν όσο θα έπρεπε.

Πρέπει να βαδίσουμε με γρήγορα βήματα προς την ανάπτυξη και μια από τις προτάσεις μας είναι να πηγαίνει ανταποδοτικά ένα ποσοστό του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, στις τοπικές κοινωνίες.

Ενώ ξέρουμε ότι τα έργα στον Λίβα είναι στο τελικό τους στάδιο, εν τούτοις δεν προχωρά η υλοποίηση της ενδιάμεσης διαχείρισης των απορριμμάτων. Οφείλει ο Δήμος να ολοκληρώσει το έργο.

Το Νοσοκομείο Ζακύνθου δεν έχει μπει στην κανονικότητα που θα θέλαμε, ο θάνατος της Ελένης Αρβανιτάκη είναι ένα σοβαρό θέμα για το οποίο ακόμα ψαχνόμαστε. Άλλοι λένε ότι παρουσίασε ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας, άλλοι ότι ευθύνεται το Νοσοκομείο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατό της.

Σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη του νησιού δίνει κάθε καλοκαίρι μεγάλη μάχη για τον Λαγανά. Υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και με τα λίγα μέσα που διαθέτουν, έχουν κάνει σοβαρή δουλειά.

Έχουμε αύξηση του τουρισμού, αλλά το ζητούμενο είναι τι είδος τουρισμού θέλουμε να έχουμε.

Πολλές αποφάσεις που λαμβάνονται σε κεντρικό επίπεδο μας βρίσκουν αντίθετους, αλλά κάνουμε τους απαραίτητους συμβιβασμούς μας.

Θεωρώ ότι οι Βουλευτικές εκλογές θα γίνουν κανονικά το 2019. Όποτε και αν τελικά γίνουν, οι ΑΝΕΛ θα ξαναμπούν στη Βουλή και μάλιστα με μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που είχαν πάρει το 2015.»   


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: