Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017

Νίκος Ποταμίτης (Συντονιστής Νομαρχιακής ΛΑ.Ε Ζακύνθου, Περιφερειακός Σύμβουλος)

Νίκος Ποταμίτης
Νίκος Ποταμίτης
Συντονιστής Νομαρχιακής ΛΑ.Ε Ζακύνθου, Περιφερειακός Σύμβουλος

«Δεν έχουμε κανένα συνέδριο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την ανάπτυξη, αλλά μια εκδήλωση της Κυβέρνησης. Στην πραγματικότητα έχουμε ένα «Ζάππειο» του ΣΥΡΙΖΑ, με την ίδια θεματολογία από Περιφέρεια σε Περιφέρεια.

Για να λες ότι έχεις ένα συνέδριο απαιτούνται κάποια δεδομένα. Τα συνέδρια έχουν μια διαδικασία, είναι συνήθως θεματικά, είναι με συνέδρους και εργασίες που ανακοινώνονται δύο μήνες πριν. Είναι με στρογγυλά τραπέζια ακόμα και μεταξύ αντικρουόμενων πλευρών.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με έξι θεματολογίες σε στρογγυλά τραπέζια, στα οποία οι σύνεδροι είναι όλοι μέλη της Κυβέρνησης. Η μισή Κυβέρνηση είναι στη Κέρκυρα σήμερα. Ο μόνος που μετέχει από την Περιφέρεια είναι ο συντονιστής, που ουσιαστικά είναι απλός θεατής.

Η ΛΑ.Ε αντιδρά και ρωτά συγκεκριμένα πράγματα.

Μπορούν να επιστραφούν τα δημόσια κτήρια και οι εκτάσεις που μπήκαν στο ΤΑΙΠΕΔ προς πώληση;

Μπορούν να επιστραφούν τα Περιφερειακά αεροδρόμια που πουλήθηκαν;

Μπορούν να ακυρωθούν οι Κυβερνητικές αποφάσεις για εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο;

Μπορούν να εξαιρεθούν οι μνημονιακές πολιτικές σε Υγεία και Παιδεία;

Μπορούν να ακυρωθούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί;

Ας μας απαντήσουν πρώτα σε όλα αυτά και μετά να κάνουν λόγο για ανάπτυξη. Σήμερα ο Ελληνικός λαός βιώνει την μεγαλύτερη φτωχοποίηση των τελευταίων 50 ετών.

Τα Αριστερά χημικά δεν έχουν καμιά διαφορά με τα Δεξιά χημικά. Έχουν μια πολύ κακή γεύση και έχω προσωπική δυσάρεστη εμπειρία επί αυτού.

Ακόμα και η ΝΔ αν ήταν σήμερα Κυβέρνηση θα είχε βάλει όρια. Ο ΣΥΡΙΖΑ ισοπέδωσε τα πάντα, κατέβασε τα όρια του «ναι» απέναντι στη τρόικα, σε πρωτοφανή επίπεδα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ζακύνθου κ. Κοντονής, να κοιτάξει τις σημειώσεις του, να κοιτάξει για ποια πράγματα βγαίναμε μαζί κάποτε στους δρόμους, να θυμηθεί τα πιστεύω του, να δει ποιοι έστησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στη Ζάκυνθο και να σκεφθεί μήπως έχει παρασυρθεί από κάποιους. Έχει προσωπικά μεγάλες ευθύνες.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: