Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018  
radio image
Now On Air (12:00 - 14:00)
Άγγελος Πυριόχος
Talk Show
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Παναγιώτης Λαφαζάνης (Πρόεδρος ΛΑ.Ε)

Παναγιώτης Λαφαζάνης
Παναγιώτης Λαφαζάνης
Πρόεδρος ΛΑ.Ε

«Ντρέπομαι για την κατάντια του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή.

Η τροπολογία της κυβέρνησης για αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά όποιου εισέρχεται και παραμένει σε χώρους που διεξάγονται πλειστηριασμοί, είναι μια χουντική τροπολογία, που θυμίζει τις πιο σκοτεινές πολιτικές στιγμές της χώρας μας.

Πρόκειται για μια κυβέρνηση που αποτελείται από αδίστακτους ανθρώπους, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για εξυπηρετώντας τις τράπεζες. Άρπαξαν μισθούς και συντάξεις και τώρα θέλουν να αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων.

Εμείς δεν θα υποκύψουμε σε αυτού του είδους την τρομοκρατία, αντιθέτως θα εντείνουμε τις αντιδράσεις μας, γιατί πλέον ο αγώνας μας δεν έχει μόνο κοινωνικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι και ένας δημοκρατικός αγώνας, υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φίλης, σωστά αντέδρασε για τους πλειστηριασμούς, αλλά το θέμα δεν είναι τι λες, αλλά τι κάνεις στην πράξη. Θα δούμε λοιπόν αν θα καταψηφίσει αυτή την επαίσχυντη τροπολογία στη Βουλή.

Αυτή η κυβέρνηση ξεπέρασε κάθε όριο και οι πλειστηριασμοί θα είναι η αχίλλειος πτέρνα της, θα είναι αυτό που τελικά θα την ρίξει. Σύντομα θα έχουμε ανατρεπτικές εξελίξεις.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: