Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018  
radio image
Now On Air (14:00 - 16:00)
Δημήτρης Πέττας
Mainstream
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Κώστας Κόκλας (Πρόεδρος ΝΔ Ζακύνθου)

Κώστας Κόκλας
Κώστας Κόκλας
Πρόεδρος ΝΔ Ζακύνθου

«To μπάχαλο στο νοσοκομείο Ζακύνθου συνεχίζεται και κύρια ευθύνη για αυτό έχει ο ίδιος ο κ. Σ. Κοντονής, αφενός γιατί με τις δηλώσεις του δυναμίτισε το κλίμα και στοχοποίησε ανθρώπους και αφετέρου γιατί η διοίκηση του νοσοκομείου είναι προσωπική του επιλογή.

Που είναι τώρα ο κ. Κοντονής;
Όπως ακούγεται το πόρισμα του υπουργείου Υγείας ρίχνει ευθύνες στην διοίκηση επειδή δεν βοήθησε στο να γίνουν οι έλεγχοι που ζητούσε η αρμόδια επιτροπή.

H πρόσφατη τροπολογία Κοντονή για τους πλειστηριασμούς εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της κυβίστησης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Εκλέχθηκαν με το σύνθημα κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και έρχονται σήμερα να κάνουν ακριβώς το αντίθετο από ότι έλεγαν. Αυτή η αριστερή κυβέρνηση τα έχει ξεπουλήσει όλα.

Ασφαλώς και οι μαγαλοοφειλέτες πρέπει να πληρώσουν αλλά πρέπει να προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς, ως κυβέρνηση το είχαμε διασφαλίσει.

Η χώρα δεν θα έχει καθαρή έξοδο από τα μνημόνια το προσεχή Αύγουστο, γιατί η κυβέρνηση έχει ψηφίσει μέτρα και για τα επόμενα χρόνια και έχει παραχωρήσει για 99 χρόνια τη δημόσια περιουσία στο υπερταμείο που εδρεύει στο Λουξεμβούργο.
Όλα αυτά είναι ζητήματα που οι δανειστές τα έθεταν και σε εμάς, ωστόσο εμείς τα απορρίψαμε.

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα προχωρήσει στην ανάταση της εθνική οικονομίας. Η τοπική οργάνωση του κόμματος προετοιμάζεται για εκλογές του 2018, το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας είναι μεγάλο. Έχουμε πάρει θέση και αναδεικνύουμε όλα τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.
Οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ της ανυπαρξίας του ΣΥΡΙΖΑ και της θετικής πρότασης της ΝΔ.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: