Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018  
radio image
Now On Air (14:00 - 16:00)
Δημήτρης Πέττας
Mainstream
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018

Βασίλης Λεβέντης (Πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων)

Βασίλης Λεβέντης
Βασίλης Λεβέντης
Πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων

«Η ιστορία θα γράψει, ότι ήρθε ένας πρωθυπουργός ο Τσίπρας που το έπαιζε αντάρτης και τους απειλούσε όλους και στο τέλος ξεβρακώθηκε. Τα υπογράφει όλα, το όνομα Μακεδονία και τα προαπαιτούμενα που είναι ψηφισμένα.

Η κυβέρνηση πιέζεται από τους Αμερικανούς να βρει λύση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Οι Αμερικανοί καίγονται να λυθεί το ζήτημα, θέλουν πάση θυσία να λυθεί, γιατί βαρέθηκαν να πληρώνουν τα Σκόπια. Θέλουν να εντάξουν τα Σκόπια  στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το θέμα του ονόματος έχει ήδη κριθεί, είναι δεδομένο. Τα Σκόπια θα λέγονται «Nova Macedonia», πάνω στη γραμμή που χάραξε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ακόμα και ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης θα ακολουθήσει, αφού έχει μέσα στο κόμμα του το καρκίνωμα των Καραμανλικών.

Έχει ήδη κάνει τούμπα και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Καμένος, ασπάζεται και αυτός τη γραμμή Βουκουρεστίου. Ο κ. Καμένος έχει πάνω απ όλα την εξουσία, ο κ. Τσίπρας του έχει υποσχεθεί ότι θα τον βάλει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να μπορέσει να εκλεγεί βουλευτής, διαφορετικά δεν εκλέγεται.

Θυμηθείτε με, ότι θα τεθεί και θέμα τσάμηδων από την Αλβανία. Να δω τότε τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας, χαρακίρι θα κάνει.

Βγαίνει τώρα στους δρόμους η κυρία Μπαζιάνα, η σύντροφος του Πρωθυπουργού και λέει ότι ο Τσίπρας δεν είναι απατεώνας. Το λέει προφανώς, γιατί βλέπει ότι ο κόσμος αποκαλεί τον κ. Τσίπρα απατεώνα και ψεύτη, διαφορετικά γιατί να βγει να τον υπερασπιστεί;

Εγώ ακούω τον κόσμο να μου λέει να φύγει η χολέρα, να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να βάλω πλάτη. Αλλά για την Ένωση Κεντρώων, χολέρα δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Να υποβάλλει άμεσα την παραίτησή του ο κ. Τσίπρας πριν να είναι αργά για αυτόν και την χώρα, πριν τα ξεπουλήσει όλα. Πριν πάνε για Γουδί όλοι τους, κυρίως για το θέμα της Μακεδονίας.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: