Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018  
radio image
Now On Air (12:00 - 14:00)
Άγγελος Πυριόχος
Talk Show
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Γιώργος Σαπουνάς (Μέλος πολιτικής γραμματείας ΛΑ.Ε)

Γιώργος Σαπουνάς
Γιώργος Σαπουνάς
Μέλος πολιτικής γραμματείας ΛΑ.Ε

«Νιώθουμε συναισθήματα αποστροφής απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με τα όσα πίστευε στο παρελθόν. Νιώθουμε την ίδια αποστροφή και απέναντι στους ανθρώπους που το απαρτίζουν, απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τα ιδανικά τους.

Όταν κάποτε φωνάζαμε μαζί με τον σημερινό Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κοντονή, κατά των μνημονίων της Δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος έλεγε ότι είμαστε αγωνιστές. Τώρα, είναι ο ίδιος που μας αποκαλεί ανεύθυνους, επειδή βρέθηκε στην εξουσία.

Το θέμα των πλειστηριασμών αποτελεί αιχμή, σε μια εποχή που πλήττεται το αγωνιστικό κίνημα, ειδικά μετά το λεγόμενο Αριστερό μνημόνιο.

Πλειστηριάζουν τα γραφεία που εκμισθώνει η ΛΑ.Ε, επειδή εμείς αντιδράμε και κατεβαίνουμε στους δρόμους και στα δικαστήρια, για να εμποδίσουμε τους πλειστηριασμούς. Δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε με αυτά που βλέπουμε.

Εμείς θα συνεχίσουμε τις δυναμικές μας κινητοποιήσεις. Θα διακόπτουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Η λαϊκή αντίδραση ξαναφουντώνει, δεν έχει συνθηκολογήσει η κοινωνία. Παλεύουμε, από κοινού με άλλες δυνάμεις της Αριστεράς, να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: