Σάββατο 23 Μαρτίου 2019  
radio image
Now On Air (14:00 - 20:00)
Stigma Djs
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Βαγγέλης Τσώλας (Πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Ζακύνθου)

Βαγγέλης Τσώλας (Πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Ζακύνθου)

«Αναίτια, επικίνδυνη και παράνομη η μετακίνησή της προϊσταμένης των χειρουργείων κ. Ι. Κάνδηλα, είναι στοχευμένη από την διοίκηση, τόσο συνδικαλιστικά, αφού είναι Γραμματέας του συλλόγου μας, όσο και λόγω της θέσης της ως προϊσταμένης των χειρουργείων, επειδή την εποχή που ήταν κλειστά τα χειρουργεία εξέφραζε τις απόψεις της και ενοχλούσε κάποιους.

Ο διευθυντής της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου κ. Λευτάκης, παραδέχθηκε σήμερα ενώπιον συναδέρφων, ότι πιεζόταν, μήνες τώρα, από την διοίκηση και όχι μόνο, για να μετακινηθεί η κ. Ι. Κάνδηλα. Τα τρία μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν να μετακινηθεί η κ. Κάνδηλα, αλλά ο κ. Λευτάκης βοήθησε σε αυτή την απόφαση με δικές του κινήσεις και έγγραφα.

Ο κ. Λευτάκης είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε καταγγελθεί ότι απασχολείτο παράλληλα και σε ιδιωτικό ιατρείο, οι ίδιοι άνθρωποι που τον είχαν τότε παραπέμψει, στη συνεχεία τον επιβράβευσαν.

Επαναλαμβάνω, ότι η αυτή η μετακίνηση της κ. Κάνδηλα, είναι επικίνδυνη για την ομαλή λειτουργία των χειρουργείων, του νοσοκομείου και της υγείας των ασθενών.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: