Κυριακή 16 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (13:00 - 20:00)
Stigma DJs
Mainstream
Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018

Γιώργος Αρμένης (Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης)

Γιώργος Αρμένης
Γιώργος Αρμένης
Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

«Θα έπρεπε πολύ νωρίτερα να είχαμε ασχοληθεί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γυμνάσιο-λύκειο Βολιμών. Δεν ξέρω τι πρόκειται να κάνει ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Κοντονής, αλλά δεν μπορεί πλέον το πολιτικό σύστημα να λειτουργεί με τη λογική του «κατόπιν ενεργειών μου». Υπάρχει συστράτευση για το ζήτημα και αυτό το κλίμα ενότητας πρέπει να μεταφερθεί στο Υπουργείο Παιδείας, ώστε να δοθεί λύση για να λειτουργήσει ομαλά το σχολείο.

Αισθάνομαι έναν αποτροπιασμό για την κατάσταση που επικρατεί πάνω από το Ναυάγιο, πρόκειται για μια τριτοκοσμική κατάσταση.
Υπάρχει μια αντιπαράθεση χωρίς κανένα νόημα, μια σύγκρουση συμφερόντων για την περιοχή του Ναυαγίου, την οποία και επισκέπτονται ένα εκατομμύριο άνθρωποι ετησίως. Πρέπει να μπουν τα πράγματα σε μια άλλη βάση, να καλλιεργηθούν οι υποδομές ώστε να γίνει πραγματικότητα η σύσταση ενός φορέα διαχείρισης της περιοχής, ώστε να αξιοποιηθεί. Καλώς ή κακώς, κατά τη γνώμη μου κακώς, οι μικροπωλητές που πήραν άδεια έδωσαν κάποια χρήματα. Αντί λοιπόν να διαιωνίζουμε αυτή τη σύγκρουση, πρέπει να κάτσουμε και να συμφωνήσουμε για τη δημιουργία φορέα διαχείρισης.»    


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: