Κυριακή 16 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (13:00 - 20:00)
Stigma DJs
Mainstream
Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018

Νίκος Τσίπηρας (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)

Νίκος Τσίπηρας
Νίκος Τσίπηρας
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

«Αναμένουμε μέχρι την Τετάρτη να κλεισθεί το ραντεβού με τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, για να του θέσουμε τα ζητήματα των κενών ωρών διδασκαλίας του γυμνασίου-λυκείου Βολιμών. Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα και αφού δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να το λύσει ο Βουλευτής Ζακύνθου, οφείλουμε να το λύσουμε εμείς, ενωμένοι, όλοι οι φορείς του νησιού. Πρέπει όλοι μαζί να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς το αρμόδιο Υπουργείο, πρέπει το κράτος να μεριμνήσει ώστε να χαρακτηρισθεί εκ νέου ως δυσπρόσιτο το σχολείο, αλλιώς θα έχουμε τον μαρασμό του και σε λίγα χρόνια μπορεί να βάλει και λουκέτο.  

Η νομική υπηρεσία του Δήμου θα εξετάσει το θέμα των αδειών των μικροπωλητών στο Ναυάγιο και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε την εισήγησή της ώστε να δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι υπαιτιότητα τριών ή τεσσάρων μικροπωλητών η όλη άσχημη εικόνα που βλέπουμε πάνω από το Ναυάγιο. Η διοίκηση φταίει για αυτή την εικόνα, οι αρχές που διεκδικούν την περιοχή.

Σύντομα θα δημοπρατηθεί το έργο της βελτίωσης των υποδομών και εγκαταστάσεων των δημοτικών σφαγείων. Τον επόμενο μήνα αναμένεται να εγκατασταθεί και ο εργολάβος του έργου, πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη.»   


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: