Κυριακή 16 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (13:00 - 20:00)
Stigma DJs
Mainstream
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018

Σπύρος Καρανικόλας (Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Κινήματος Αλλαγής)

Σπύρος Καρανικόλας
Σπύρος Καρανικόλας
Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Κινήματος Αλλαγής

«Οι δημοσκοπήσεις μεταξύ τους παρουσιάζουν μια απόκλιση πολλών μονάδων, όχι μόνο για το Κίνημα Αλλαγής αλλά για όλα σχεδόν τα κόμματα και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να μας προβληματίζει σε ότι αφορά την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων.
Εμείς δεν βλέπουμε να μικραίνουν τα ποσοστά μας, αντιθέτως βλέπουμε να επιστρέφουν πάρα πολλοί στο σπίτι της αλήθειας όπως λέμε, στο Κίνημα Αλλαγής. Επιστρέφουν πάρα πολλοί που πίστεψαν στον κ. Τσίπρα αλλά κατάλαβαν ότι τους είπε ψέματα και ότι εξακολουθεί ξεδιάντροπα να τους εξαπατά. Το Κίνημα Αλλαγής έχει μια δυναμική πορεία και στρέφεται προς την κοινωνία, επικοινωνεί μαζί της και δημιουργεί εκ νέου την μεγάλη προοδευτική παράταξη.

Με το δημοψήφισμα των Σκοπίων, φαίνεται ότι σε μια ευνοϊκή συγκυρία για Ελλάδα και Σκόπια, οι κύριοι Τσίπρας και Ζάεφ έχασαν μια ιστορική ευκαιρία. Ο λαός των Σκοπίων με την αποχή του, δεν αποδοκίμασε μόνο τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά αποδοκίμασε και τους δύο Πρωθυπουργούς. Ο κ. Τσίπρας έχασε την ευκαιρία να υπερασπιστεί μια εθνική γραμμή για το Μακεδονικό, προτιμώντας να διαπραγματευτεί μόνος του. Είναι προφανές ότι οι ξένοι θέλουν μόνο να λυθεί το πρόβλημα, να ενταχθούν τα Σκόπια σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ, αδιαφορώντας για το κόστος που θα πληρώσει η Ελλάδα. Η χώρα μας κινδυνεύει να απομονωθεί διεθνώς, με τον κ. Τσίπρα να γίνεται ο μόνος Πρωθυπουργός στην ιστορία, που παρέδωσε Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα. Παίζουν θέατρο Τσίπρας και Καμένος, η αλήθεια είναι πως βρίσκονται σε απόλυτη συνεννόηση μεταξύ τους.

Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα στηρίξει στη Βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών, αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: