Κυριακή 16 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (13:00 - 20:00)
Stigma DJs
Mainstream
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Χάρης Θεοχάρης (Βουλευτής ΝΔ)

Χάρης Θεοχάρης
Χάρης Θεοχάρης
Βουλευτής ΝΔ

«Τα τελευταία χρόνια η ΝΔ με Πρόεδρο τον κ. Μητσοτάκη έχει κάνει μια μεγάλη ανανέωση και μια στροφή προς το κέντρο, η οποία και με έπεισε να ενταχθώ στην Κοινοβουλευτική της ομάδα, γιατί θεωρώ ότι η χώρα μπορεί να γυρίσει σελίδα με μια κυβέρνηση που θα ασκήσει μια σύγχρονη νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε κρατά τις ίδιες λογικές με τους προηγούμενους, δεν είναι επεκτατικός όπως ισχυρίστηκε ο κ. Τσακαλώτος, δεν δίνει κάτι στον Ελληνικό λαό, αντιθέτως τραβά χρήματα από την κοινωνία, διατηρεί τα υπερ πλεονάσματα του 3,5%, δεν βοηθά στη κατεύθυνση της ανάπτυξης, ενώ δεν υπάρχουν πόροι για να στηριχθεί ένα κοινωνικό πρόγραμμα.

Πρέπει να αυξηθεί η πολιτική αξιοπιστία της χώρας, να γίνουν οι αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές που θα πρέπει να έχουν σχέση με το φορολογικό καθεστώς, με τις τράπεζες και τα κόκκινα δάνεια, με τη μείωση των κρατικών δαπανών, την καλύτερη οργάνωση του δημόσιου τομέα και τη προσέλκυση επενδύσεων. Μόνο έτσι θα πεισθούν οι πιστωτές μας για να χαλαρώσουν την θηλιά. Όλα αυτά μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί ότι θα γίνουν.

Η πόλωση απωθεί τον κόσμο από τις κάλπες, δεν είναι παραγωγική και πρέπει να επικρατήσουν οι νηφάλιες φωνές. Η πόλωση προκαλείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτός την επιδιώκει για να συσπειρώσει τον κόσμο του.»