Κυριακή 16 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (13:00 - 20:00)
Stigma DJs
Mainstream
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019

Θανάσης Παπαχριστόπουλος (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ, Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΑΝΕΛ)

Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ, Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΑΝΕΛ

«Έγινε της πουτ…ς στην Υγεία και κάποιοι ασχολούνται με το τι λέει ο Πολάκης.
Υπάρχει καθυστέρηση από τη Δικαιοσύνη, το λέω και εγώ πέραν του κ. Πολάκη. Φυσικά και έχει δικαίωμα ένας Υπουργός να επισημάνει ότι υπάρχει καθυστέρηση, καθυστέρηση την οποία εγώ δεν αντιλαμβάνομαι, την θεωρώ ανεπίτρεπτη. Εδώ στήθηκε ένα πάρτι στον χώρο της Υγείας που ζημίωσε την χώρα με 23 δις ευρώ, ο Πολάκης τους μάρανε; Θα πρέπει να μάθουν οι Έλληνες πως χρεοκόπησε η χώρα, θα ξηλωθεί όλο το πουλόβερ μέχρι τέλους.

Σας λέω ότι όσο το πουλόβερ θα ξηλώνεται, τόσο κάποιοι που βρίσκονται σε δεινή θέση θα ανεβάζουν τους τόνους.
Έχουμε χειροπιαστά στοιχεία. O κ. Μανιαδάκης χωρίς καμιά πίεση, προθυμοποιήθηκε και έδωσε τέσσερεις καταθέσεις με στοιχεία και ονόματα, προφανώς επειδή ήξερε ότι ήταν και ο ίδιος εμπλεκόμενος και ήθελε να ελαφρύνει την θέση του. Έλυνε και έδενε ο κ. Μανιαδάκης, είχε επαφές με όλες τις φαρμακευτικές εταιρίες και διαμόρφωνε τιμές. Έχω γνώση για ένα e-mail που είχε στείλει στην γραμματέα του τότε υπουργού υγείας κ. Γεωργιάδη, με το οποίο ζητούσε κάτι που την αμέσως επόμενη μέρα έγινε. Εδώ άδειασε το σπίτι του για να φύγει νύχτα από την Ελλάδα, αυτό δεν θυμίζει Χριστοφοράκο;

Η υποκρισία περισσεύει στη ΝΔ, η υπόθεση Novartis είναι ένα χειροπιαστό σκάνδαλο και θα έπρεπε οι σοβαροί Βουλευτές της ΝΔ να είχαν πάρει αποστάσεις, όπως τώρα κάνει το Κίνημα Αλλαγής. Αντιθέτως έχουν εγκλωβιστεί και προσπαθούν λυσσαλέα να υπερασπιστούν δύο στελέχη τους.

Είναι ανοησίες αυτά που κάποιοι λένε ότι ξεπουλήθηκε η Μακεδονική γλώσσα, εθνότητα και διάφορα άλλα με τη συμφωνία των Πρεσπών. Επαναλαμβάνω ότι είναι μια καλή συμφωνία, θα ψηφίσω υπέρ και θα παραδώσω την έδρα μου αλλά αν χρειαστεί δεν θα το κάνω άμεσα, γιατί δεν θέλω εγώ να ρίξω αυτή την κυβέρνηση και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για να μην πέσει αυτή η κυβέρνηση. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν έκανα περιουσία από την πολιτική, ούτε έχω κάνει κάποια μυστική συμφωνία όπως κάποιοι με κατηγορούν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω σπίτι μου αν χρειαστεί.»